Met de feestdagen bij ons bestellen? Maak dan gebruik van onze bestellijst. Open die hier 

Lekker eten, koken en anderen hiermee verwennen staan mijn hele leven centraal. Na ruim 15 jaar in de foodwereld - waarvan 7 jaar in de kaas - verschillende marketing rollen te hebben vervuld, is het tijd voor een nieuwe uitdaging: het runnen van mijn eigen kaaswinkel.

Als kind stond ik al graag in de keuken en vele familieleden en vrienden hebben van mijn kookkunsten kunnen genieten. Het was logisch dat ik iets met voeding wilde doen.

Na een marketing studie heb ik bij diverse foodbedrijven gewerkt: een industriële bakkerij, een distributeur van o.a. Lavazza koffie, een horeca versleverancier en  ca. 7 jaar bij een grote kaasproducent. Hier heb ik diverse marketing- en productmanagement projecten gedaan.

Van het ontwikkelen van kaasconcepten voor verschillende Europese supermarkten en het organiseren van marketingactiviteiten rondom de lancering van een nieuw zuivelmerk. Maar ook het organiseren van foodbeurzen en de introductie van een tapaslijn bij Duitse supermarkten. Mijn passie voor pure producten is hierdoor gegroeid.

Graag vertel ik het verhaal achter een product en probeer ik aansluiting te vinden met wat klanten willen. Dit is wat lastiger vanuit een kantoor, vandaar de stap om de kaaswinkel in Odijk over te nemen.

Ik ga vol enthousiasme aan de slag in mijn winkel "Meer dan Kaas" om jou en alle mensen in Odijk (en omgeving) te laten genieten van mooie producten, kado's en om inspiratie te geven.

Kom snel genieten!

Susanne van Waas