Met de feestdagen bij ons bestellen? Maak dan gebruik van onze bestellijst. Open die hier 

NIEUW: kerstbestellijst


Wilt u er zeker van zijn dat u uw lekkere (kaas)producten met de feestdagen in huis heeft? Gebruik dan de bestellijst en stuur deze op, of breng hem langs in de winkel. We zullen onze uiterste best doen om uw bestelling op tijd klaar te maken. Dat scheelt weer wat tijd met uw boodschappen doen.


KAAS MEE OP VAKANTIE?

De tijd gaat zo snel, dat de (school)vakanties al beginnen waarin jullie wellicht ook een keer op pad gaan met alle corona regels in inachtneming.  Misschien wil je dan van jouw eigen LEKKERE HOLLANDSE KAAS genieten, dat kan! Ik vacumeer het graag voor je. Geef je bestelling gerust door via de mail, dan zorg ik dat het klaar ligt.

WINKEL DICHT

Zelf ga ik van "La douce France" genieten, waardoor mijn kaaswinkel even gesloten zal zijn van:

vrijdag 16 juli t/m donderdag 4 augustus 2022

Deze hele maand ben ik nog open en snijd ik de lekkerste kaas voor je, schep de lekkerste tapas, verse noten en bonbons. Uiteraard kan je ook kadopakketten samenstellen. Het assortiment aan buitenlandse kaas zal wel iets minder uitgebreid zijn, naarmate mijn vakantie nadert, hopelijk begrijpen jullie dat. Als je echt een speciaal product nodig hebt, geef dit dan aan zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

 

Openingstijden op een rijtje:

dinsdag:   13.00 - 17.30

woensdag:   09.00 - 13.00

donderdag:  09.00 - 17.30

vrijdag: 09.00 - 17.30

zaterdag:   09.00 - 16.00

 

Tot snel bij Meer dan Kaas en alvast een bijzonder fijne vakantie en vanaf vrijdag 5 augustus kan je weer bij mij terecht!

Blijf gezond en geniet volop!

Susanne van Waas

In het Groentje van 21 april 2021 stond een mooi artikel over de overname van de kaaswinkel. Lees hier meer.